Meny Stäng

tjänster

VÄNTA INTE FÖR LÄNGE MED ATT BYTA TAK
Takbyte är en förutsättning för att ditt hus ska fortsätta kunna skydda dig och ditt hus mot snö, regn och andra typer av nederbörd. Därför bör du se till att ditt tak mår så bra som möjligt.

Det har sagts förut och det tål att upprepas. Taket är husets viktigaste del, varför det är viktigt att se över taket med jämna mellanrum. Vi har både erfarenheten och kunskapen att fräscha upp ditt tak och ge det nytt liv.

BRA ATT VETA NÄR DU SKA BYTA TAK
När du ska byta tak är det flera frågeställningar som bör redas ut. Först och främst är det viktigt att veta vilken typ av tak du vill ha. Även om du har haft takpannor på ditt hus fram till nu betyder det inte att du måste ha det på ditt nya tak. Du bör också fråga dig själv vad du vill ha för livslängd på ditt nya tak. Ett plåttak håller till exempel längre än ett papptak.

För att allt ska bli rätt och riktigt när du ska byta tak, bör du se till inte lämna någonting åt slumpen. Vi tar hand om allt som rör ditt takbyte. Vi lämnar garantier på allt vi gör, så att du kan känna dig säker på att du får ett tak av bästa kvalitet. Vi arbetar enbart med erkända material som håller hög standard.

LÅT OSS HJÄLPA DIG ATT BYTA TAK
När du anlitar oss för att byta tak kan du räkna med att få hjälp av takläggare som är effektiva och resultatinriktade. De höga krav vi ställer på oss själva gör att du som kund kan förvänta dig att vi gör vårt absolut yttersta för att just ditt tak ska bli precis som du önskar. Genom ständig utveckling och effektivisering av vår organisation kan vi framgångsrikt konkurrera med alla aktörer på marknaden och alltid utföra jobb som håller högsta kvalitet på det mest effektiva sättet.

HUR VILL DU GÖRA MED DITT TAK?
Kontakta oss så hjälper vi dig på vägen. Vi har kunskapen och erfarenheten att utföra jobbet när du ska byta tak.

Nytt Tak AB, Takläggning, Takrenovering, Takläggare Stockholm
Nytt Tak AB, Takläggning, Takrenovering, Takläggare Stockholm
Nytt Tak AB, Takläggning, Takrenovering, Takläggare Stockholm

Fyll i vårt formulär för kostnadsfri offert nu!

Nytt Tak i Sthlm AB

Vi på Nytt Tak i Sthlm AB prioriterar hög kvalité på våra arbeten. Våra kunder uppskattar oss särskilt mycket för våra kundanpassade lösningar. 

Kunder är vår viktigaste tillgång, därför håller vi även våra kunder välinformerade under hela projektets gång. Vi har goda färdigheter och gör ett hållbart och professionellt arbete. Takkonstruktioner är det vi gör allra bäst.